Op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam? Kom lekker borrelen bij TAPT Festival!

Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Amsterdam dan is er veel keuze. Maar laten we eerlijk zijn, niet alle bedrijfsuitjes zijn even leuk. Hoe maak je van jouw bedrijfsuitje Amsterdam een uitje waar al je collega’s het naar hun zin hebben?  Simpel: je gooit er een flinke dosis TAPT Festival bij.

Een bedrijfsuitje in Amsterdam dat iedereen leuk vindt 

Wanneer je kiest voor TAPT Festival als bedrijfsuitje in Amsterdam, kan er weinig mis gaan. Op onze planning staan namelijk onder andere: zon, goede vibes, goede muziek en lekker drinken en eten. Als dat niet de ultieme ingrediënten zijn voor teambuilding weten wij het ook niet meer. 

Bier, seltzers en frisdrank

Bij TAPT Festival draait het niet alleen om bier, hoewel we dat natuurlijk ook in overvloed hebben. Denk aan verfrissende seltzers, wijn, sprankelende champagne en een assortiment aan frisdrank.. Iedereen komt aan zijn trekken, of je nu een bierliefhebber, champagnefanaat of wijndrinker bent. 

TAPT Festival: lekker proosten in de zon 

Dit is niet zomaar een festival; dit is de plek om te borrelen met je vrienden, of je collega’s beter te leren kennen.. En eerlijk is eerlijk: je leert ze pas echt kennen wanneer je ze uitdaagt voor een potje beerpong met champagne in plaats van bier (want waarom ook niet?). Laat je innerlijke durfal los op de boardgames  die TAPT te bieden heeft.

De beerpong challenge: Champagne editie

Beerpong? Ja, dat hoor je goed. Maar we gaan het upgraden naar de Champagne editie. Beerpong bekers, een lekker flesje frisse bubbels en een competitie waarvan zelfs de Olympische Spelen onder de indruk zouden zijn. Wie zegt dat champagne alleen voor chique diners is? 

Viering van teambuilding 

Bij TAPT Festival draait alles om het persoonlijk maken van jouw ervaring. In plaats van een standaard bedrijfsuitje in Amsterdam waar je met het hele clubbie verplicht hetzelfde doet , biedt TAPT Festival allerlei  opties die je kunt aanpassen aan de smaak van jouw team. Laat elke collega zijn of haar favoriete drankje kiezen uit een brede selectie bieren, seltzers, champagne en frisdranken, ga een dance-challenge aan in de silent disco, of versla je collega’s met een potje jeu de boules. Bij TAPT Festival is je Amsterdamse bedrijfsuitje lekker ongedwongen en gegarandeerd gezellig. 

Bedrijfsuitje in Amsterdam met een feestelijk einde

Terwijl de dag zijn hoogtepunt bereikt en de avond valt, verzamel je je team voor een epische proost op Mokum. Maak vooral even een leuke groepsfoto van jullie bedrijfsuitje in Amsterdam in onze fotobooth zodat je weer wat leuks kunt ophangen op het prikbord in de kantine. 😉 

Voor de diehards 

Hoewel je bij TAPT Festival kunt borrelen tot in de late uurtjes, kunnen de diehard feestgangers daarna nog even lekker door-partyen. Ga lekker de kroeg in, of waag een dansje in een van de clubs. 

Conclusie: TAPT Festival x Amsterdam = een geslaagd  bedrijfsuitje 

Dus, als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Amsterdam, met een ongedwongen sfeer en leuke activiteiten waar je aan mee kan doen, maar zeker niet moet doen, dan is TAPT Festival een goede optie! Want wie zei dat bedrijfsuitjes saai moeten zijn? 

Liefs, team TAPT ❤️