FAQ

Mochten er zich wijzigingen voordoen tbv. een specifiek TAPT festival, dan vind je oa. hier alle laatste info betreffende eventuele wijzigingen. Daarnaast zullen we indien nodig iedereen met een ticket daarover ook zo goed mogelijk op de hoogte brengen via email. Ook delen we dit in het betreffende Facebook Event en passen we de ontwikkelingen aan op onze website.

Heel veel plezier!
Liefs, Team TAPT Festival

Alleen de toegangstijden zijn anders. Met de hele dag tickets mag je gedurende de hele dag zelf bepalen hoelaat je binnen komt. Met een avondticket kun je vanaf 17:00 uur naar binnen. De avondtickets zijn daarom goedkoper.

Geen stress… ga naar www.eventix.nl/search en vul hier je gegevens in om je tickets nogmaals of alsnog te ontvangen.

Tickets koop je via onze eigen ticketshop op www.taptfestival.nl. Kies HIER het Festival waar je heen wilt en there you go! Mocht een Festival uitverkocht zijn, check dan Ticketswap voor tickets.

We hebben geen ticket refund of wissel policy. Maar mocht je verhinderd zijn en/of je ticket(s) willen verkopen, raden we aan om hiervoor enkel TicketSwap te gebruiken. TicketSwap is onze officiële Ticket Resel Partner, dus alle transacties zijn 100% legaal en veilig.

Ja, je dient de persoons-/ contactgegevens voor elk ticket apart in te voeren.

Als je Grouptickets koopt (vanaf 5 t/m 20 stuks met 10% korting), ontvang je allemaal losse tickets hiervoor. Iedereen kan met zijn/haart ticket naar apart naar binnen

Ja, er zijn tenten en andere overkappingen aanwezig. En als het er echt naar uit ziet dat het flink kan gaan regenen, dan kun je per persoon één paraplu meenemen.

Nee, alleen de prijs is anders. Hoe eerder je erbij bent hoe beter de prijs!

De vrijdag- en zaterdagen van TAPT Festival zijn altijd voor 18 jaar en ouder. Ook baby’s zijn dan niet toegankelijk. Waarom? We hebben hier bewust voor gekozen, puur om ons te onderscheiden in het evenementen landschap waar er veelal evenementen zijn waar je met de hele familie heen kan. Op TAPT Festival kunnen papa en mama ook eens even lekker los 🙂

Alleen de zondag van TAPT Festival in Utrecht is voor alle leeftijden. Let hier op bij het kopen van je tickets. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen, mits onder begeleiding.

Neem je je kinderen mee op zondag? Gezellig! Vergeet de gehoorbescherming niet.

TAPT Festival speelt zich af op meerdere locaties door het land. Zie hieronder de TAPT Festival locaties in 2023:

* Amsterdam Oost – Flevopark
* Leiden – Park Matilo
* Alkmaar – Evenemententerrein Olympiaweg
* Utrecht – Julianapark
* Den Haag – Lange Voorhout
* Haarlem – Burgemeester Reinaldapark
* Rotterdam – Heemraadsplein
* Amsterdam West – Rembrandtpark

Let op! Onderstaande tijden gelden niet voor alle TAPT Festivals.. Dit kan afwijken. Check www.taptfestivals.nl/festivals voor de actuele tijden.
Vrijdag: 17:00 – 23:00 uur
Zaterdag: 13:00 – 23:00 uur
Zondag: 13:00 – 20:00 uur
NB. in Leiden en Utrecht zijn we op vrijdag en zaterdag geopend tot 00:00 uur.  
Ja. TAPT Festival is volledig pin-only door middel van cashless payment systemen. Dit betekent dat je niet in de rij hoeft te staan om munten te kopen. Je kunt gewoon met je pinpas overal betalingen voldoen. Wel zo makkelijk, snel en veilig.
Ja. Er zijn meer dan voldoende kluisjes beschikbaar, maar deel waar mogelijk…
Nee, helaas zijn er op TAPT Festival geen honden toegestaan.
Dit kan wel maar we raden het ten zeerste af. Doe dit echt alleen als het niet anders kan, er is namelijk niet heel veel parkeerplek bij de meeste evenementen van TAPT Festival. En er is veel teveel lekker bier wat je echt moet proeven… #dontdrinkanddrive
Parkeer je fiets alleen op de daarvoor bestemde plekken. Volg hiervoor de borden rondom het festival.
Nee, we verkopen geen sigaretten op TAPT Festival.
Jazeker! We hebben een wijnbar voor de liefhebber en uiteraard is er ook de nodige frisdrank en water verkrijgbaar.
Ja, dit is ook verkrijgbaar. Naast een aantal 0,0% bieren zijn er ook meerdere alcoholarme bieren verkrijgbaar. Deze bevatten doorgaans 0,5% alcohol.
Die vind je HIER en bij de entree van het festival.

Heb je vragen? Vraag maar raak! Mail naar info@taptfestival.nl
We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Dit kan in de aanloop naar festivals soms iets langer duren.

Als je je vragen liever via social media stelt dan kan dat natuurlijk ook. Volg ons op Insta en Facebook.

Schrijf je voor de krant, een blog, platform? Of influence je, vlog je of is er een andere manier waarop je publiek bereikt? Stuur ons vooral een mailtje als je wil langskomen, dan kunnen we kijken of we accreditatie voor je kunnen regelen. Mail naar info@taptfestival.nl.

© 2023 TAPT Festival All Rights Reserved