FAQ

Wij gaan uit van de uitgangspunten van de Rijksoverheid en het RIVM wat Corona betreft. We houden ons aan de maatregelen die zij op dat moment voorschrijven. Alles omtrent het virus in de FAQ is onder voorbehoud van wijzigingen. Mochten er grote wijzigingen doorgevoerd worden, dan zullen we iedereen met een ticket daarover zo goed mogelijk op de hoogte brengen via email. Ook delen we dit in het betreffende Facebook Event en passen we de ontwikkelingen aan op onze website.

Op deze pagina vind je altijd de laatste ontwikkelingen en hoe wij daarmee om gaan.

 

We hopen op jullie begrip. Vinden wij lief!
Veel plezier.

Ja! Op eerdere editie van TAPT dit jaar hoefde dat niet en hadden we de evenementen ingericht als 1,5m evenement. Maar voor West TAPT | de Biergarten Editie 2021 in het Rembrandtpark te Amsterdam, werken we volgens het TESTEN VOOR TOEGANG principe.

 

Dit betekent dat je één van de volgende drie bewijzen moet kunnen laten zien bij binnenkomst:

– Testen voor Toegangsbewijs (negatief getest binnen 24u voor aanvang)
– Bewijs volledig gevaccineerd
– Een herstelbewijs

 

Op onze INFO PAGINA vind je het stappenplan vwb. Testen voor Toegang en de link naar de juiste download van de App of het maken van een test afspraak.

Coming from abroad? Check our INFO PAGE for more info…

Op het festival niet. Daarbuiten wel! Hou dus rekening met het afstand tot andere als je in de rij staat en/of je fiets parkeert.

De basisregels lees je voor ’t gemak nog eens hier: Corona Basisregels van ’t RIVM

Nee, dan kun je in de Coronacheck app je Coronatoegangsbewijs aanmaken die je vervolgens laat zien bij binnenkomst samen met je ID.

Zie ook het Stappenplan op onze INFO PAGINA

Nee, omdat het een Testen voor Toegang evenement betreft, is dat niet noodzakelijk.

Kom niet naar TAPT Festival en volg direct de richtlijnen van het RIVM. Je positieve uitslag wordt door de testpartij gemeld aan de GGD en je wordt gebeld voor het bron- en contactonderzoek.

Oh jazekeeeeeer! Wel iets anders dan je dat van TAPT Festival gewend bent wellicht, maar zeker niet minder leuk. Super spannend ook allemaal maar we gaan er gewoon een te gekke editie van maken samen met jullie!

TAPT de Biergarten Editie… dus verwacht veel tafels, dat is één ding wat zeker is. Maar nu we de touwtjes weer iets mogen laten vieren hoeven we in ieder geval niet de 1,5m meer aan te houden. Kortom, TAPT Festival zoals je van ons gewend bent. Met uiteraard heel veel mooie biertjes, lekker eten, spelletjes, chillen in het gras en lekker dansen en knuffelen 🙂

Door het beperkt aantal bezoekers wat we tegelijk binnen mogen laten, werken we op de zaterdag wel met twee aparte shifts. Op deze manier kunnen we het alsnog mogelijk maken dit jaar.

Natuurlijk hebben we de leukste DJ’s geregeld die heerlijke plaatjes opzetten.

Op de zaterdagavond van West TAPT de Biergarten Editie is er Live Muziek yess

Nee, wees gerust FOMO niet nodig 😉
Alle dagen/shifts zijn vrijwel hetzelfde qua opzet en invulling. Alleen wijken de tijden per dag enigszins af.

Geen stress… ga naar www.eventix.nl/search en vul hier je gegevens in om je tickets nogmaals of alsnog te ontvangen.

Ja. Ivm. het Testen voor Toegang zijn de tickets strikt persoonsgebonden. Je dient de tickets via de Ticketprovider Eventix te personaliseren. De hoofdboeker ontvangt hierover een mail.

Mocht je een Ticket overdragen dien je dit ook via Eventix te wijzigen naar de nieuwe ticket eigenaar. Ook dit kan via de mail die de hoofdboeker heeft ontvangen.

Niets aan de hand. Wat er bovenaan achter ‘ticket‘ staat, dus bijvoorbeeld ‘Ticket: Zaterdag – Early Ticket – Shift 1′ is altijd juist!

Daaronder zie je het woordje ‘Toegang’ staan met daaronder andere tijden dan jouw ticket tijden. Dit klopt want dit zijn de overall tijden van het evenement. Utrecht TAPT is bijvoorbeeld van vrijdag 9 juli t/m 11 juli met de daarbij horende start- en sluit tijden.

Kortom, wellicht een beetje verwarrend maar niets aan het handje. Mocht je twijfelen, laat het ons weten.

Jawel, er zijn wel tenten maar zeker niet voldoende voor iedereen. Zeker niet met de 1,5m in acht houdende. We zorgen dat er ook meerdere grote parasollen staan waaronder geschuild kan worden.

En als het er echt naar uit ziet dat het kan gaan regenen. Neem een paraplu mee per persoon.

Nee, alleen de prijs is anders. Hoe eerder je erbij bent hoe beter de prijs.

Nee, dat kan helaas niet. Maar de vraag naar kaarten is redelijk hoog dus de kans is groot dat je je tickets goed kunt verkopen via Ticketswap.nl

Tickets koop je via onze eigen ticketshop op www.taptfestival.nl. Kies HIER het Festival waar je heen wilt en there you go! Mocht een Festival uitverkocht zijn, check dan Ticketswap.nl voor tickets.

Ten eerste, te gek dat je ervoor gekozen hebt je tickets te houden. Dat heeft ons absoluut geholpen en gaf ons in de donkere tijden een lach op ons gezicht 🙂

Alle ticketkopers met tickets voor Oost TAPT Festival 2020 hebben inmiddels meerder mailtjes ontvangen (april 2020) met de nieuwe gang van zaken. We hebben er namelijk voor gekozen alle tickets alsnog volledig terug te betalen. Dit is ook al gebeurt (bekijk afschrift tnv. Eventbrite – april 2020). We hebben dit gedaan omdat het festival van normaal 1, naar nu 3 dagen is gegaan met verschillende shifts etc. Kortom we wilden de ticketkopers de kans geven zelf te kiezen. Kortom, mocht je dit allemaal gemist hebben, check even of je het geld ontvangen hebt en koop als de sodemieter nieuwe kaartjes! 🙂

 

Alle ticketkopers met tickets voor Leiden TAPT Festival 2020 hebben inmiddels ook bericht gehad. We zijn helaas genoodzaakt om het festival nog een jaar door te schuiven. De tickets blijven geldig voor Leiden TAPT Festival 2022.

Alleen op een aantal zondagen van TAPT Festival zijn alle leeftijden toegankelijk. Let hier op bij het kopen van je tickets, dit wisselt. Kinderen tot 18 jaar mogen gratis naar binnen, mits onder begeleiding.

 

De vrijdag- en zaterdagen van TAPT Festival zijn altijd voor 18 jaar en ouder. Ook baby’s zijn dan niet toegankelijk. Waarom? We hebben hier bewust voor gekozen, puur om ons te onderscheiden in het evenementen landschap waar er veelal evenementen zijn waar je met de hele familie heen kan. Op TAPT kunnen papa en mama ook eens even lekker los.

 

Neem je je kinderen mee op zondag? Gezellig! Vergeet niet de gehoorbescherming.

TAPT Festival speelt zich af op meerdere locaties door het land. Zie hieronder de locaties van TAPT Festival die in 2021 plaatsvinden:

 

* Utrecht TAPT – Julianapark, Utrecht
* Oost TAPT – Jaap Eden Baan, Amsterdam
* Haarlem TAPT – Burgemeester Reinaldapark
* West TAPT – Rembrandtpark, Amsterdam

Vrijdag: 17:00 – 23:00 uur
Zaterdag – Shift 1: 12:00 – 17:00 uur
Zaterdag – Shift 2: 18:00 – 23:00 uur
Zondag: 13:00 – 20:00 uur
Let op: niet alle TAPT Edities zijn op alle bovenstaande dagen. West- en Haarlem TAPT is bijvoorbeeld niet op zondag.
TAPT Festival werkt met verschillende shifts op zaterdag. Je koopt een ticket voor een bepaalde dag en shift.
Ja. TAPT Festival is volledig pin-only door middel van cashless payment systemen. Dit betekent dat je niet in de rij hoeft te staan om munten te kopen. Je kunt gewoon met je pinpas overal betalingen voldoen. Wel zo makkelijk, snel en veilig.
Dit jaar tijdens de Biergarten Edities zijn er geen kluisjes aanwezig. Je hebt in principe je eigen zitplek en tafel waar je je spullen veilig bij je kunt houden.
Dit kan wel maar we raden het ten zeerste af. Doe dit echt alleen als het niet anders kan, er is namelijk niet heel veel parkeerplek bij de meeste evenementen van TAPT Festival. En er is veel teveel lekker bier wat je echt moet proeven… #dontdrinkanddrive
* Utrecht TAPT: volg de borden richting het parkeerterrein bij CAB terrein
* Oost TAPT: volg de borden naar het parkeerterrein van Station Sciencepark
* Haarlem TAPT: beperkte parkeergelegenheid aan het Reinaldapad
* West TAPT: beperkte parkeergelegenheid aan de Staalmeesterslaan
Parkeer je fiets alleen op de daarvoor bestemde plekken, zie hieronder per festival waar dat is:
* Utrecht TAPT: fietsenstalling buiten het Julianapark aan de Amsterdamse straatweg en Julianaparklaan.
* Oost TAPT: fietsenstalling aan de Radioweg
* Haarlem TAPT: fietsenstalling in het Reinaldapark schuin voor de entree
* West TAPT: fietsenstalling in het Rembrandtpark tegenover de entree
Nee, we verkopen geen sigaretten op de TAPT Festivals.
Jazeker! We hebben een paar lekkere wijntjes voor de liefhebber en uiteraard is er ook de nodige frisdrank en water verkrijgbaar.
Ja, dit is ook verkrijgbaar. Naast een aantal 0,0% bieren zijn er ook meerder alcoholarme bieren verkrijgbaar. Deze bevatten doorgaans 0,5% alcohol.
Die vind je HIER en bij de entree van het festival.

Het bezoeken van TAPT Festival is geheel op eigen risico. Meer informatie over de maatregelen die je moet nemen wanneer je na het bezoeken van evenement klachten krijgt, kun je vinden via https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-.

Vanwege privacy en medische gegevens weten wij niet of iemand positief getest is. Er wordt daarom geen geld teruggegeven in het geval van een positieve test. Wel kan je jouw ticket verkopen via TicketSwap of aan één van je vrienden.

Heb je vragen? Vraag maar raak! Mail naar info@taptfestival.nl
We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Dit kan in de aanloop naar festivals soms iets langer duren.

Als je je vragen liever via social media stelt dan kan dat natuurlijk ook. Volg ons op Insta en Facebook.

Schrijf je voor de krant, een blog, platform? Of influence je, vlog je of is er een andere manier waarop je publiek bereikt? Stuur ons vooral een mailtje als je wil langskomen, dan kunnen we kijken of we accreditatie voor je kunnen regelen. Mail naar info@taptfestival.nl.

© 2021 TAPT All Rights Reserved