Zakelijk

Bedrijfsuitje of borrel?

Wat is er nu leuker dan met je collega’s proosten op het weekend en op het leven? Laat het werk even los en dompel je onder in al het leuks (en lekkers) wat TAPT Festival te bieden heeft. Ben jij degene die verantwoordelijk is voor het eerstvolgende bedrijfsuitje of borrel? Dan biedt TAPT Festival misschien wel de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een klein of groot bedrijf, een Vrijmibo of een evenement waar je graag relaties uitnodigt. Het is allemaal mogelijk en dat allemaal in een ontspannen festivalsfeer waar je indien wenselijk ook nog je eigen draai aan kunt geven.

We hebben diverse mogelijkheden waarmee we vrijwel aan elke vraag kunnen voldoen. Van 1 tot 5.000 werknemers, we verzorgen het allemaal. Zie hieronder de opties. En mocht jouw wens er niet tussen staan, laat het ons dan vooral weten. We denken graag met je mee en kijken vervolgens samen naar een mooie passende oplossing. Eén ding is zeker, je collega’s en/of relaties zullen nog lang napraten over dit feestje.

Simpel – Vrijmibo
van 1 tot 150 werknemers

Een Vrijmibo is altijd een goed idee! Maar ook wel leuk om dit een keer ergens anders te doen dan in de bekende kantine of vanachter het bureau… In dat geval is een TAPT Festival Vrijmibo helemaal een goed idee!

Kies een stad uit waar TAPT Festival plaatsvindt en kom met je hele team, bedrijf en/of relaties gezellig borrelen, eten, spelen en dansen. Spreek af bij een specifieke bar of area waar je samen de eerste drankjes en hapjes doet en vervolgens gaat iedereen zijn/haar eigen weg.

Met de TAPT Festival Vrijmibo combineer je het samenkomen van je team, bedrijf en/of relaties, met een fantastisch uitje in een ongedwongen omgeving en waar er ook interactie is met andere bezoekers. Dit wordt sowieso een legendarische avond! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Uitgebreid – Bedrijfsuitje
van 1 tot 300 werknemers

Wil je het net iets uitgebreider aanpakken voor jouw team, bedrijf en/of relaties? Ook daarvoor is TAPT Festival de perfecte basis!

Wil je iedereen bijvoorbeeld ontvangen aan eigen tafels waar jullie samen de eerste drankjes en hapjes nuttigen. Of wil je juist iedereen op rekening laten eten en drinken op het hele terrein? Het is allemaal mogelijk, zowel op een vrijdag als op een zaterdag op één van de bestaande edities van TAPT Festival in het land. Aan de hand van de grote van de groep en de specifieke wensen denken we graag met je mee en zullen we je passen voorstel doen voor een geslaagd uitje.

Ook met het TAPT Festival Bedrijfsuitje combineer je het samenkomen van je team, bedrijf en/of relaties, in een ongedwongen sfeer, niks moet en alles mag en waar er ook interactie is met andere bezoekers. Dit zal een dag worden waar iedereen nog lang over napraat. Vraag naar de diverse mogelijkheden die TAPT Festival te bieden heeft.

Groter – Bedrijfsfestival
300+ werknemers

Wil je de TAPT Festival vibe met alles erop en eraan helemaal voor jouw bedrijf alleen? Ook dit is mogelijk. De makkelijkste en meest voordelige optie hiervan is in een stad waar TAPT Festival al plaatsvindt, waardoor we het mogelijk kunnen combineren met de bestaande productie. Deze optie is logischerwijs beperkt beschikbaar. Vraag ons via het contact formulier naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Wil je het nog exclusiever aanpakken? Lees hieronder de opties.

White label – Bedrijfsevenement
1 tot 5.000 werknemers

Als de bovenstaande opties niet wenselijk of mogelijk zijn en/of wil je het echt een keer helemaal anders aanpakken? Wees gerust! Dan is er namelijk nog steeds heel veel mogelijk. Afhankelijk van de wensen, data en locatie kunnen we samen kijken wat er te realiseren valt. Denk bijvoorbeeld aan een volledig eigen festival op het parkeerterrein voor de deur van het bedrijf. Of als dit niet kan, kunnen we altijd een voorstel doen qua passende locatie, binnen of buiten. Groot of klein. Festival look&feel of meer een zakelijke insteek. We denken graag met je mee en zullen er met onze ervaring voor zorgen dat het een fantastisch evenement wordt.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Hoe koop ik tickets voor mijn team en/of relaties?

Indien je geen speciale wensen hebt en op één van de dagen met je team of relaties gezellig wilt komen borrelen en feesten. Dan raden we aan de tickets via de normale weg in de ticketshop van de bewuste editie aan te schaffen. Snel en makkelijk.

Heb je wel specifieke wensen of heb je 50+ kaarten nodig? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder. Naar aanleiding van je wensen zul je van ons een voorstel en een aparte link ontvangen waar de tickets aangeschaft kunnen worden.

Moet iedereen van mijn groep tegelijk naar binnen?

Nee, dat is niet nodig. Je ontvangt allemaal individuele tickets waarmee iedereen zelf naar binnen kan op een gewenst tijdstip.

Kan ik een factuur ontvangen van de aankoop van de tickets?

Jazeker, geen probleem. Heb je de tickets al gekocht? Stuur ons dan via onderstaand contactformulier een berichtje met de juiste factuurgegevens en het e-mailadres waar de factuur heen kan. Geef hierbij aan om welke editie, dag en hoeveel tickets het gaat.

Indien je speciale wensen hebt en/of meer dan 50+ tickets wilt aanschaffen, stuur ons dan een berichtje en geef naast de speciale wensen aan dat je hier een factuur voor zou willen ontvangen.

Zitten er prijsvoordelen aan zakelijke tickets?

We hanteren de prijzen zoals bekend in de ticketshop, met vanaf 5 tickets 10% korting over de gehele bestelling. Vanaf 50 tickets werken we met voordelige staffelkortingen, hier ontvang je een separaat voorstel voor op basis van je wensen.

Kan ik het hele festival afhuren?

Dit is in sommige steden mogelijk, echter wel beperkt in de huidige steden waar TAPT Festival plaatsvindt. Los van deze steden kunnen we aan de hand van de wensen altijd kijken naar de mogelijkheden om het festival elders te realiseren. Vraag via onderstaand contactformulier naar de mogelijkheden.

Kan ik tafels reserveren voor mijn team en/of relaties?

Dit is in verband met de beschikbaarheid beperkt mogelijk. Stuur ons een berichtje met je wensen en het aantal mensen, dan kunnen we je een voorstel doen op basis van de beschikbaarheid.

Kan ik mijn team en/of relaties op rekening laten eten en drinken?

Dit is mogelijk doormiddel van bijvoorbeeld bandjes of prepaid betaalkaarten die je uitdeelt aan je team en/of relaties. Laat ons weten wat je wensen zijn en dan kunnen we je hier een passend voorstel voor doen.

Op welke edities van TAPT Festival kan ik met mijn team en/of relaties aansluiten?

In principe kun je op alle edities van TAPT Festival (zowel vrijdag als zaterdag) aansluiten en mee borrelen, eten en feesten. Bekijk de volledige agenda HIER om te zien wanneer we bij je in de buurt komen. Koop vervolgens je tickets in de betreffende ticketshop. Heb je speciale wensen of 50+ tickets nodig, stuur ons hieronder dan een berichtje zodat we een passend voorstel voor je kunnen maken.

Speciale wensen? We horen het graag

Laat hieronder je bericht achter en we zullen je zo snel mogelijk contacteren.