Info

Testen voor Toegang

We hoeven je niet te vertellen dat dit jaar een uitdagend jaar is qua evenementen. We doen ons uiterste best om alles zo goed en veilig mogelijk voor iedereen in te richten zodat de festivals dit jaar alsnog kunnen plaatsvinden. We houden hier de ticketkopers van op de hoogte via de mail, posten we hier geregeld berichten over op onze social media pagina’s en beantwoorden we de meest gestelde vragen via onze FAQ pagina. Hier vind je tevens de laatste ontwikkelingen omtrent de TAPT Festivals, de toegang etc.

STAP VOOR STAP – TESTEN VOOR TOEGANG

Voor een aantal van de TAPT Edities dit jaar, was een Coronatoegangsbewijs niet nodig. Voor WEST TAPT | de Biergarten Editie 2021 WEL.

Een Coronatoegangsbewijs is:
– Testen voor Toegangsbewijs (negatief getest)
– Bewijs van volledig gevaccineerd
– Een herstelbewijs

Coming from abroad? Scroll down for more info..

Hieronder lees je de stappen die je moet nemen om toegang te krijgen tot TAPT:

1. DOWNLOAD DE CORONA CHECK APP
Deze heb je in combinatie met je ID nodig om binnen te komen. Één van de 3 bovenstaande bewijzen laad je in de Corona Check App die een unieke QR-Code aanmaakt, die je vervolgens laat zien bij binnenkomst, plus je ID.

Download hier voor Apple
Download hier voor Android


2.  VACCINATIE OF TESTEN

Al gevaccineerd en geldig vaccinatiebewijs?
Perfect, maak een QR code aan in de app en ga naar stap 4.

De volgende situaties gelden voor een geldig vaccinatiebewijs:
– Wanneer je 2 prikken hebt gehad van een vaccin, waarvan je 2 prikken moet krijgen.
– Wanneer je 1 prik hebt gehad van een vaccin, waarvan je 1 prik moet krijgen.
– Wanneer je 1 prik hebt gehad van een vaccin, waarvan je 2 prikken moet krijgen en je recent corona hebt gehad.

LET OP! Na vaccinatie geldt een wachttijd van 2 weken (voor Janssen 4 weken). Ben je dus binnen deze periode gevaccineerd voor aanvang van het evenement, dan dien je jezelf alsnog te laten testen en te verwerken in de Coronacheckapp.

Geen geldig vaccinatiebewijs?
Niet gevaccineerd? Laat je gratis testen binnen 24 uur voor aanvang.

Maak hier een testafspraak


3.  GETEST?

Negatief getest? TOP! In de CoronaCheck App die je bij stap 1 hebt gedownload zet je de testuitslag om in een digitaal Coronatoegangsbewijs.

Na de test ontvangt je de uitslag binnen een uur.
Zet de uitslag in de Corona Check app.


4. BIERTJE? 

Als dit allemaal goed gegaan is en je hebt een geldig toegangsbewijs in the pocket voor TAPT… dan ben je er helemaal klaar voor!
Neem je Coronatoegansbewijs (in de app, zie stap 1 & 4) mee naar TAPT.
En… Een screenshot van de code werkt niet!

Vergeet dus niet de app te downloaden, je legitimatie en je geldige toegangsbewijs voor TAPT mee te nemen 🙂 

Algemene info

De festivals van TAPT zijn speciaalbier festivals in een nieuw jasje. De combinatie van heel veel mooie bieren, lekker eten, chillen, spelletjes spelen en uiteindelijk één groot feest door een spetterende muziekprogrammering zijn de kern elementen van TAPT Festival. 

De festivals van TAPT zijn enkel toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Ook zijn baby’s  en kinderen onder de 18 niet toegestaan. Op de zondagen van TAPT Festival de Biergarten editie zijn alle leeftijden welkom. Let op, niet elke van TAPT editie heeft een zondag. 

Waarom 18+ ? We hebben hier bewust voor gekozen, puur om ons te onderscheiden in het evenementen landschap waar er veelal evenementen zijn waar je met de hele familie heen kan. Op TAPT kunnen papa en mama ook eens even lekker los.

Voor alle edities van TAPT heb je een geldig entreebewijs nodig om binnen te komen. Deze zijn te koop via onze website en social media kanalen. 

Hou voor alle informatie rondom alle evenementen de website en de Facebook pagina van TAPT Festival in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leuke content.

Lees hier onze algemene voorwaarden

 

Coming from abroad?

Tourists and visitors use their own corona proof
European countries have agreed that every country must have a system for corona proofs. They call this the EU Digital Corona Certificate (EU DCC). In the Netherlands, the corona proof goes through the app and website CoronaCheck.

Using international QR code in the Netherlands
Are you visiting the Netherlands and do you want to go to an activity? And did you come to the Netherlands with a European Digital Corona Certificate (DCC) from another country? You can also use the same QR code to go to an activity. This is usually if your DCC is based on a vaccination certificate or recovery certificate.

Negative test result valid for a maximum of 24 hours
Do you have a DCC with a test certificate? Then your negative test at the start of the activity must not be older than 24 hours. Was your test too long ago? Then get tested again to gain entry for the event. You cannot upload this Dutch test result in another European app. Go to CoronaCheck.nl to convert your negative test result into a QR code for your activity.

Huisreglement

Om onduidelijkheden te voorkomen en de orde te kunnen handhaven tijdens de evenementen van TAPT, is er een huisreglement opgesteld. Deze hangen bij de entree van het evenement, voordat je binnen komt. Zodra je het evenement betreedt ga je akkoord met dit reglement. Dit huisreglement is opgesteld voor een ‘normale’ situatie, het kan zijn dat er onderdelen tijdelijk gewijzigd zijn. Kijk hiervoor op onze FAQ pagina. Mocht je vragen hebben over het reglement, laat het ons weten.

Lees hier het volledige huisreglement


AANVULLENDE HUISREGELS | COVID-19 

– Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Blijf thuis en laat je testen!
– Was je handen goed na het gebruik van het toilet en gebruik regelmatig handgel die we ter beschikking stellen
– Volg te allen tijde de aanwijzingen op van het personeel
Meer vragen? Zie ook onze FAQ pagina

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen rondom TAPT? En wil je daarnaast kans maken op leuke prijzen de we regelmatig weg te geven hebben? Schrijf je dan in voor onze Freshly TAPT Nieuwsbrief!

Thank You For Subscribing! You have been added to our mailing list.

We streven ernaar altijd iets met je te kunnen delen waar je wat aan hebt en niet vaker dan twee keer per maand.

© 2021 TAPT All Rights Reserved