Info

Algemene info

TAPT Festival is van oorsprong een bierfestival in een nieuw jasje. Tegenwoordig doet dat de omschrijving van het festival te kort: Het is een heerlijk knus en gemoedelijk festival met een lage drempel, heel veel mooie bieren en wijnen, lekker eten, chillen, spelletjes spelen, dansen en uiteindelijk één groot feest! Kortom, een verbazingweekend goed feestje 🙂 Dat is TAPT Festival! 

TAPT Festival is enkel toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Ook zijn baby’s en kinderen <18 onder begeleiding niet toegestaan. Alleen de zondag van TAPT Festival in Utrecht is voor alle leeftijden toegankelijk.

Waarom 18+ ? We hebben hier bewust voor gekozen, puur om ons te onderscheiden in het evenementen landschap waar er veelal evenementen zijn waar je met de hele familie heen kan. Op TAPT Festival kunnen papa en mama ook eens even lekker los.

Voor alle TAPT Festivals heb je een geldig entreebewijs nodig om binnen te komen. Deze zijn te koop via onze website en social media kanalen. 

Hou voor alle informatie rondom alle evenementen de website en de Facebook pagina van TAPT Festival in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leuke content.

Lees hier onze algemene voorwaarden

Huisreglement

Om onduidelijkheden te voorkomen en de veiligheid van iedereen aanwezig te kunnen handhaven tijdens TAPT Festival, is er een huisreglement opgesteld. Deze zijn terug te lezen bij de entree van het festival, voordat je binnen komt. Zodra je TAPT Festival betreedt ga je akkoord met dit reglement. Dit huisreglement is opgesteld voor een ‘normale’ situatie, het kan zijn dat er onderdelen tijdelijk gewijzigd zijn. Kijk hiervoor op onze FAQ pagina. Mocht je vragen hebben over het reglement, laat het ons weten.

Lees hier het volledige huisreglement

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen rondom TAPT Festival? En wil je daarnaast kans maken op leuke prijzen de we regelmatig weg te geven hebben?

Schrijf je dan in voor onze Freshly TAPT Nieuwsbrief!

Thank You For Subscribing! You have been added to our mailing list.

We streven ernaar altijd iets met je te kunnen delen waar je wat aan hebt en niet vaker dan twee keer per maand.

© 2023 TAPT Festival All Rights Reserved