Info

Over TAPT Festival

TAPT Festival is van oorsprong een bierfestival in een nieuw jasje. Tegenwoordig doet dat de omschrijving van het festival absoluut te kort. TAPT Festival is namelijk geen bierfestival, maar een festival met heel veel bier, maar ook een wijnbar, cocktails en lekker eten. Je speelt spelletjes, ontspant en danst, wat uiteindelijk altijd eindigt in één groot feest! Dat in een knusse opzet maakt TAPT Festival een erg gemoedelijk festival met een lage drempel. Kortom, het Borrelfestival van Nederland. Dat is TAPT Festival! 🙂

TAPT Festival is enkel toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Ook zijn baby’s en kinderen <18 onder begeleiding niet toegestaan. Alleen de zondag van TAPT Festival in Utrecht is hier de uitzondering en is voor alle leeftijden toegankelijk.

Waarom 18+ ? We hebben hier bewust voor gekozen, puur om ons te onderscheiden in het uitbundige evenementen landschap waar er veelal evenementen zijn waar je met de hele familie heen kan. Super leuk natuurlijk! Maar op TAPT Festival kunnen papa en mama ook eens even lekker los, zonder dat de kinderen van anderen tussen je benen door rennen.

Voor alle TAPT Festivals heb je een geldig entreebewijs nodig om binnen te komen. Deze zijn te koop via onze website en social media kanalen. 

Hou voor alle informatie rondom alle evenementen de website en de socials van TAPT Festival in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leuke content.

Lees hier onze algemene voorwaarden

Huisreglement

Om onduidelijkheden te voorkomen en de veiligheid van alle bezoekers tijdens TAPT Festival te kunnen handhaven, zijn er verplichte huisregels opgesteld. Deze zijn terug te lezen bij de entree van het festival voordat je binnen komt. Zodra je het terrein van TAPT Festival betreedt, ga je akkoord met dit reglement. Dit huisreglement is opgesteld voor een ‘normale’ situatie, het kan zijn dat er onderdelen tijdelijk gewijzigd zijn. Kijk voor eventuele afwijkingen van het huisreglement op onze FAQ pagina en ook op de evenementen pagina van de specifieke editie waar je heen gaat, deze vind je hier. Mocht je vragen hebben over het reglement, laat het ons weten via het contactformulier.

Lees hier het volledige huisreglement

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen rondom TAPT Festival? Wil je jouw editie volgend jaar niet missen? En wil je daarnaast zo nu en dan kans maken op leuke prijzen die we regelmatig weg te geven hebben?

Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief!

We streven ernaar altijd iets met je te kunnen delen waar je wat aan hebt en zeker niet vaker dan één keer per maand.