Info

Toegang

We hoeven je niet te vertellen dat dit jaar een uitdagend jaar is qua evenementen. We doen ons uiterste best om alles zo goed en veilig mogelijk voor iedereen in te richten zodat de festivals dit jaar alsnog kunnen plaatsvinden. We houden hier de ticketkopers van op de hoogte via de mail, posten we hier geregeld berichten over op onze social media pagina’s en beantwoorden we de meest gestelde vragen via onze FAQ pagina. Hier vind je tevens de laatste ontwikkelingen omtrent de TAPT Festivals, de toegang etc.

De festivals van TAPT zijn op de vrijdag- en zaterdagen enkel toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Ook zijn baby’s  en kinderen onder de 18 dan niet toegestaan. Op de zondagen van TAPT Festival de Biergarten zijn alle leeftijden welkom.

Waarom 18+ op vrijdag en zaterdag? We hebben hier bewust voor gekozen, puur om ons te onderscheiden in het evenementen landschap waar er veelal evenementen zijn waar je met de hele familie heen kan. Op TAPT kunnen papa en mama ook eens even lekker los.

Voor alle edities van TAPT heb je een geldig entreebewijs nodig om binnen te komen. Deze zijn te koop via onze website en social media kanalen. 

Algemene info

De festivals van TAPT zijn speciaalbier festivals in een nieuw jasje. De combinatie van heel veel mooie bieren, lekker eten, chillen, spelletjes spelen en uiteindelijk één groot feest door een spetterende muziekprogrammering zijn de kern elementen van TAPT Festival. Uiteraard dit jaar met wellicht iets minder feest, aangezien we al lang blij moeten zijn dat we de Biergarten Edities kunnen doen… maar dit maakt een TAPT bezoek zeker niet minder gezellig! 

Hou voor alle informatie rondom alle evenementen de website en de Facebook pagina van TAPT Festival in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leuke content.

Lees hier onze algemene voorwaarden

Huisreglement

Om onduidelijkheden te voorkomen en de orde te kunnen handhaven tijdens de evenementen van TAPT, is er een huisreglement opgesteld. Deze hangen bij de entree van het evenement, voordat je binnen komt. Zodra je het evenement betreedt ga je akkoord met dit reglement. Dit huisreglement is opgesteld voor een ‘normale’ situatie, het kan zijn dat er onderdelen tijdelijk gewijzigd zijn. Kijk hiervoor op onze FAQ pagina. Mocht je vragen hebben over het reglement, laat het ons weten.

Lees hier het volledige huisreglement


AANVULLENDE HUISREGELS | COVID-19 

– Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Blijf thuis!
– Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en personeel
– Vanaf 3 personen zit je 1,5 m uit elkaar (huishoudens uitgezonderd)
– Houd rekening met elkaar en respecteer de afstandswensen van anderen
– Lopen wordt tot minimum beperkt
– Was je handen goed na het gebruik van het toilet en gebruik regelmatig handgel die we ter beschikking stellen
– Volg te allen tijde de aanwijzingen op van het personeel
Meer vragen? Zie ook onze FAQ pagina

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen rondom TAPT? En wil je daarnaast kans maken op leuke prijzen de we regelmatig weg te geven hebben? Schrijf je dan in voor onze Freshly TAPT Nieuwsbrief!

Thank You For Subscribing! You have been added to our mailing list.

We streven ernaar altijd iets met je te kunnen delen waar je wat aan hebt en niet vaker dan twee keer per maand.

© 2021 TAPT All Rights Reserved