Op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje? Ga met je collega’s naar TAPT Festival!

Heb jij dit jaar de dankbare taak gekregen om het bedrijfsuitje te organiseren? Krijg je spontaan last van plaatsvervangende schaamte als je denkt aan al die ongemakkelijke momenten tijdens de gebruikelijke rondvaart over de grachten, oud-Hollandsche spelletjes of de top-2000 pubquiz? Fear no more, wij hebben het ultieme bedrijfsuitje idee.

TAPT Festival als bedrijfsuitje. Een idee waar jij punten mee scoort!

Zeg nou eerlijk: veel ideeën voor bedrijfsuitjes zijn vaak verkapselde werkdagen met trainingen en geforceerde teamactiviteiten. Dit terwijl het vaak gewoon gaat om het verbinden met je collega’s en gezellig samenzijn. Op TAPT festival voelt iedereen – ook als je geen doorgewinterde bierliefhebber bent – zich snel thuis door de gemoedelijke sfeer. Dat is wel zo fijn, want ondanks dat werk werk blijft, is het gewoon beregezellig!

Hoe krijg je je collega’s enthousiast voor dit bedrijfsuitje idee?

TAPT Festival is een bierfestival in een nieuw jasje, maar ook voor de collega’s die liever een wijntje of frisje drinken is het een heerlijk gezellig samenzijn op dit festival. Het festival is laagdrempelig en naast veel mooie bieren, wijnen en seltzers, kan je er ook heerlijk eten, chillen, spelletjes spelen én dansen. Wel zo leuk voor de roddels op de maandag erna! 😉 

Maak je bedrijfsuitje idee af met een persoonlijke touch

Organiseer een (bier)proeverij en proef het verschil tussen een pilsener en een IPA, of verzin een challenge waarbij je op zoekt gaat naar hét meest unieke biertje, zo eentje die je nog nooit eerder hebt geproefd. Challenge je collega’s op hun bierkennis, waarom is pils altijd bier, maar bier niet altijd pils?

Toch nog wat waardevolle output tijdens dit bedrijfsuitje?

Als je toch een element van werk in dit bedrijfsuitje wil terug laten komen om dit idee echt te laten vliegen, doe dan een brouwerij- en bier inspiratiesessie. Beschrijf bijvoorbeeld jullie (gewilde) bedrijfscultuur aan de hand van een brouwerij of biertje. Zijn jullie een bold, vernieuwend bedrijf? Zoals BrouwerIJ het zou zeggen “leef met je kop omhoog”. Of identificeren jullie je meer met hoenir van Big Belly Brewing en zijn jullie net als de gelijknamige God Hoenir “the giver of reason”? De winnaar.. mag het volgende rondje halen! 

Alle gekkigheid daargelaten, hoe kan je dit idee voor je bedrijfsuitje realiseren?

TAPT Festival reist door heel Nederland en heeft meerdere locaties. Dus of je nu kantoor houdt nabij Amsterdam, Leiden, Alkmaar, Utrecht, Den Haag, Haarlem of Rotterdam, er is altijd een TAPT Festival bij jou in de buurt. 

Een mooie bijkomstigheid is dat je groeptickets kunt aanschaffen waarbij je 10% korting ontvangt. Wees niet bang, ook je collega’s die nog “even in een call” zitten of die “5 minuten vertraagd” zijn, komen gewoon binnen als het feestje al is gestart: je ontvangt de groeptickets namelijks als losse tickets. 

Data voor dit uitje komen snel online, maar in de tussentijd kun je je collega’s alvast enthousiasmeren voor dit bedrijfsuitje idee met deze biercadeaus

We zien je op een van de TAPT Festivals met je collega’s!