Bierliefhebbers in je kerstkringen? Zes cadeautips voor de feestdagen!

De feestdagen. The most wonderful time of the year, máár ze vergen nogal wat voorbereidingen. Wat ga je koken? Moet je nog een nieuwe outfit inslaan? En shit: de cadeau’s! Het wordt hoog tijd voor actie en keuzestress is niet echt bevorderlijk voor de deadline. Dus struggle je nog met het cadeau voor je vader? Of weet je écht niet waar je je zwager blij mee maakt? Laat ons je helpen en bestel last-minute nog één van deze heerlijke cadeau’s!

  1. De Jopen Taste(k)it

Als ik zeg 10 prijswinnende Jopen craft bieren, dan zeg jij? Juist, jummie! Een heerlijk pakket met bieren, proef informatie en uitleg per bierstijl. Goed voor een complete avond craft bier plezier, want het pakket bevat ook nog twee luxe Jopen bokalen én een mini cornhole spel. Een soort TAPT wintereditie dus, bij jou in de huiskamer. What else do you want? 

Link naar SHOP

  1. ’T IJ Biercadeaus

Als we het over goede merch hebben, is brouwerij ’t IJ toch wel één van de eerste namen die in het gesprek naar voren komt. Zo is een straat in Amsterdam geen straat in Amsterdam als er geen wandelende ‘t IJ trui op de stoep loopt. Wist je trouwens dat ze ook cadeaukaarten hebben? Er is niks mis met op safe spelen!

Link naar SHOP

  1. Weihenstephan Brouwerijpakket

Groot favoriet onder het TAPT publiek: het heerlijke Hefeweissbier van Weihenstephan. Wist je dat dit de oudste brouwerij ter wereld (!) is? Logisch dus, dat ze nog veel meer toppers in het assortiment hebben. Stuur die datumprikker maar vast door want voor dit 12-pack gaan jullie sowieso een hele avond nodig hebben. 

Link naar SHOP

  1. Two Chefs Proefpakket

Nog zo’n compleet cadeau: het proefpakket van Two Chefs. Zoals ze zelf benoemen: “Hiermee kom je onze gouwe oude klassieke doordrinkers te kennen en enkele nieuwe bieren. Van alles een beetje, een beetje van alles.” TIP voor de creatievelingen: bewaar de beeldschone blikjes en maak er een mooi kunstwerk van. Niet alleen een cadeau, maar ook een herinnering. 

Link naar SHOP

  1. Thuisproeverij van Gebrouwen door Vrouwen

Bier met een verhaal. Dit thuispakket, dat samengesteld is door twee Amsterdamse zussen, bestaat uit negen toppers van Gebrouwen door Vrouwen, een glas en een bieropener-sleutelhanger. Een voorbeeld voor jonge vrouwen, en ook nog eens heel lekker: door de frisse, vernieuwende smaken is elk bier een verrassing. 

Link naar SHOP

  1. Vandestreek Kerstpakket

Op zoek naar een veelzijdig pakket waardoor je zélfs schone handen krijgt? Check dan het Vandestreek Kerstpakket. Een grote geniet fles; Mic Drop, een vandeStreek bol glas, Playground sokken én een winterse Werfzeep, gemaakt met bier. Als de ontvanger er nu niet warmpjes en schoontjes bij gaat zitten deze winter weten wij het ook niet meer. 

Link naar SHOP

Thank us later en natuurlijk hele fijne feestdagen gewenst! 
Liefs, team TAPT ❤️