Bierroute 4 – Liquid Dessert

Hou je van zwarte koffie, pure chocolade, andere geroosterde smaken en vooral toetjes? Weet je niet zeker of je van donker/zoet bier houdt of juist wel? Ga dan sowieso voor deze route en laat je verrassen!

 

1. ROCK CITY – SMULBOCK
Rocky Road Style Pastry Stout – 9,0% – € 5,50
Voor de zoetekauw hebben we onze zachte romige Rocky Road style SmulBock meegenomen. Gebrouwen met gecarameliseerde pecannoten, marshmallows, cacao nibs en vanille. Als een toetje zo lekker!

2. BIG BELLY BREWING – LIQUID DESERTS No.14
Creme Brulee Vanille Bean Chocolate Stout – 12,0% – € 6,00
Voordat Liquid Desserts 15 werd overgebracht naar een aantal zeer mooie bourbon- en 18 jaar oude whiskyvaten, proefden we de stout zoals hij was. Het was zo verdomd lekker dat we 99% van het recept hebben gebruikt als basis voor Liquid Desserts 14!

3. VAN MOLL – ONS BLACKIE
Imperial Stout – 9,0% – € 4,30
Met 10 moutsoorten slaat deze je in het gezicht. Een imperial stout waar je voor moet gaan zitten. Rijk aan koffie en chocolade. Volle smaken. Een warme deken van 9 procent alc, het troost je. Stabiel op blackie. Goede jongen.

4. DUTCH BARGAIN – COFFE CONNOISSEUR, MOI?
Imperial Russian Stout – 13,0% – € 4,30
Het leek ons super gaaf om onze licht gebrande Sumatraanse koffie te vervangen door deze unieke koffie met een Zeeuws verhaal. Oostenwind is een fruitige, exotische koffie die door zijn speciale manier van branden nóg intenser in het bier naar voren komt!

Share:
© 2021 TAPT All Rights Reserved