Participeren: Rembrandtpark, Amsterdam

Hoe kan ik participeren?

Wij als organisatie van TAPT Festival Amsterdam West 2024, zijn ons ervan bewust dat een evenement in uw omgeving overlast kan veroorzaken en dat u daar wellicht last van heeft, in kleine of grote mate. Doormiddel van dit participatietraject, proberen wij als organisatie ervoor te zorgen dat u in ieder geval zoveel mogelijk op de hoogte bent van de ontwikkelingen omtrent het evenement en de daarbij eventuele gevolgen. Op deze manier hopen wij dat we u als buurtbewoner, ondernemer en/of betrokkene zo min mogelijk tot last zijn en dat wij op een fijne manier ervoor kunnen zorgen dat het evenement zonder problemen verloopt en het mogelijk zelfs een mooie toevoeging zal zijn voor uw buurt en omgeving. Lees HIER meer over wat TAPT Festival precies inhoudt als knus en gemoedelijk culinair festival.

Hieronder ziet u een aantal belangrijke details van het evenement evenals de betreffende data, inclusief de op-afbouw. Op deze pagina vindt u ook de agenda van het Participatietraject, waarin u kunt zien wanneer er wat gaat gebeuren als het gaat om uw bijdrage als buurtbewoner, ondernemer en/of betrokkene.

Onder het kopje ‘PARTICIPEREN? LAAT HET ONS WETEN’ kunt u uw bericht achterlaten, vóór 16 augustus 2024. Alle vragen die betrekking hebben op het evenement en/of de productie ervan kunt u hier achterlaten. Maar laat het ons ook weten als u zich ergens zorgen over maakt of als er iets is wat wij zouden moeten weten voordat we starten met de productie. Alleen als u het ons laat weten dan kunnen we hier iets mee doen. Wij zullen u naar aanleiding daarvan, zo goed mogelijk informeren.

Kortom, laat het ons weten. Dan zullen wij als organisatie ons uiterste best doen om hier naar te handelen en/of indien noodzakelijk actie te ondernemen.

Details evenement

TAPT Festival Amsterdam West 2024
Locatie: Rembrandtpark, Amsterdam

Openings data/tijden:
Donderdag 12 september 2024 – 17:00-23:00 uur
Vrijdag 13 september 2024 – 17:00-23:00 uur
Zaterdag 14 september 2024 – 13:00-23:00 uur

Op-afbouw data/tijden:
Maandag 9 t/m woensdag 11 september 2024 – 08:00-20:00 uur
Zondag 15 t/m maandag 16 septmeber 2024 – 08:00-20:00 uur

Meer informatie betreffende ticketprijzen, invulling, FAQ’s en huisregels vindt u HIER, op de festivalpagina van TAPT Festival Amsterdam West.

We bieden buurtbewoners een korting aan van 20% op de tickets. Gebruik hiervoor kortingscode TF24105712 in de ticketshop.

Locatie evenement:
Hieronder is de locatie van het evenement weergegeven in het Rembrandtpark. Het evenement vindt enkel plaats binnen het oranje kader zichtbaar op het kaartje. De rest van het park blijft te allen tijden open en toegankelijk voor recreatie. Om deze reden is er bewust gekozen om het park niet (deels) af te sluiten, ook niet tijdens de op-afbouw dagen.

Transport, op-/afbouw dagen:
Zoals hierboven al genoemd, zult u wellicht tijdens de op- en afbouw dagen merken dat er het nodige transport het park in- en uitrijdt. Dit transport wordt zoveel mogelijk gebundeld waardoor het aantal rijbewegingen wordt gereduceerd. Daarnaast worden alle leveranciers geïnstrueerd om stapvoets te rijden en extra op te letten. Hier zullen wij als organisatie ook streng op toezien.Participeren? Laat het ons weten vóór 16 augustus 2024

Laat hieronder je bericht achter met je vraag of opmerking met betrekking op het evenement. De meest relevante vragen en opmerkingen zullen hieronder ook weergegeven worden, met daaronder alvast ons antwoord indien mogelijk.

  Ik laat mijn hond altijd uit op dit veldje, kan ik dat blijven doen?

  Dat kan tijdens de op-/afbouw en de evenementendagen zelf niet helaas. Het grote evenementenveld is dan afgesloten met gezeilde hekken. Kortom, een weekje zul je even moeten uitwijken naar een ander veldje in het Rembrandtpark. Maar gelukkig is er keus genoeg.

  Waar komt de hoofdentree van TAPT Festival?

  De hoofdentree komt aan de zijde van het brede fietspad tegenover kinderspeelplaats ’t Landje.

  Waar parkeren mensen hun fietsen?

  De fietsenstalling is wordt op de groenstrook voor de festival entree geplaatst, langs het brede fietspad tegenover kinderspeelplaats ’t Landje.

  Wat als er schade aan het park gemaakt wordt door jullie?

  Dit zullen we ten eerste altijd proberen te voorkomen. Wij zijn ook natuurliefhebbers en willen absoluut geen parken of onderdelen daarvan kapot maken. Dus mocht het om welke reden dan ook alsnog gebeuren dat er schade ontstaat, dan zullen wij er in overleg met de Gemeente Amsterdam voor zorgen dat dit opgelost wordt.

  Agenda en vervolg

  5 t/m 11 augustus 2024
  In deze week wordt het Participatietraject verstuurd middels een brief naar de betreffende buurtbewoners, ondernemers en/of betrokkene.

  16 augustus 2024
  Het net wordt opgehaald en alle vragen en opmerkingen zullen worden bekeken. Indien nodig zal er contact opgenomen worden met de betreffende perso(o)n(en). Laat in dat geval je juiste contactgegevens achter.

  23 augustus 2024
  Alle vragen en opmerkingen zijn behandeld. De meest relevante vragen en opmerkingen met daaronder onze antwoorden zullen op deze pagina worden gepubliceerd en vervolgens wordt daar een kort verslag over geschreven door ons als organisatie. Hierin zal de terugkoppeling van buurtbewoners, ondernemers en/of betrokkene uiteen worden gezet. Daarnaast gaan we verder in op het geen wat we gaan doen of al hebben gedaan met deze terugkoppeling en wat de verdere vervolgstappen zullen zijn.

  Dit verslag zal vervolgens ook gedeeld worden met de Gemeente Amsterdam ter inzage.

  We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vragen uw begrip en medewerking om het evenement zo goed en succesvol te laten verlopen.

  Vriendelijke groet,
  Team TAPT Festival Amsterdam West

  Eindverslag / Conslusie

  – dit is vanaf 23 augustus hier terug te lezen –