TAPT FESTIVAL | ALKMAAR

Evenemententerrein Olympiaweg, Alkmaar

vrijdag 21 juni 2024

17:00 – 23:30 uur

zaterdag 22 juni 2024

13:00 – 23:30 uur

Tickets nu te koop!

OHYESS, let’s go! Het leukste borrelfestival van Nederland strijkt weer neer in Alkmaar. TAPT Festival Alkmaar! Heerlijk Drinken, Eten, Dansen en Spelen…
Alkmaar, zijn jullie er klaar voor??? ❤️

Hoog tijd om je leukste borrel vriendjes en vriendinnetjes op te trommelen, want het is weer zover om de spreekwoordelijke bloemetjes buiten te zetten. En die schattige bloemetjes hebben dorst!💦 🙌📣

TAPT Festival staat garant voor feest! Combineer dat met een brede selectie aan mooie bieren uit onze barren, een wijnbarlekker etenspelletjes spelen, chillen in het gras en handjes in de lucht! Dat wil je echt niet missen! 😍 Dit keer ook met een vrijmibo… en dat ook nog eens in combinatie met GROOT Scherm voor de EK wedstrijd: Nederland vs. Frankrijk!

TAPT Festival Alkmaar Data

VRIJDAG 21 JUNI 2024 // VRIJMIBO
📣 NEDERLAND – FRANKRIJK (EK) OP GROOT SCHERM! 📣
17:00 – 23:30 uur // 18+

〰️ EARLY TICKET  €13,20
〰️ REGULAR TICKET  €16,20
〰️ FINAL TICKET  €18,60

ZATERDAG 22 JUNI 2024
13:00 – 23:30 uur // 18+

〰️ EARLY TICKET  €14,90
〰️ REGULAR TICKET  €17,90
〰️ FINAL TICKET  €20,90

〰️ 
AVOND TICKETS (Zat 17-23u) | Beschikbaar in de ticketshop
〰️ GROEP TICKETS (5-20 Personen) = 10% korting 

* excl. servicekosten á €2,- per ticket .

🔞 TAPT Festival is enkel voor 18 jaar en ouder
💰 TAPT is een PIN ONLY evenement

Op dit evenement zijn algemene voorwaarden van toepassing.

TAPT Festival Menu 

BROUWERIJEN
Jopen, Weihenstephan, Stadshaven, Brouwerij ’t IJ, Uiltje, Gebrouwen door Vrouwen, Big Belly, Dutch Bargain, Van de Streek, Frontaal, Oersoep, Floem, Magistraat, Pronck, Rock City, Brouwerij Noordt, Texels, Oslo Brewing, Svalbard Bryggeri, Heidebrouwerij, Guilty Monkey / Flugel, Poesiat & Kater, Baxbier, Bliksem, Moersleutel, Tiny Rebel, Vicaris, Funky Fluid, Vault City, The Musketeers, Rascals, Craft Nation, Omnipollo, Naastbos, Sori, Browar artezan en Brulo.

Bovenstaande brouwerijen zijn als merk te vinden op TAPT Festival. Het grootste gedeelte van de bieren zijn op de tap verkrijgbaar en ook een selectie in de Blikkenbar. Daarnaast zijn sommige merken met één bier aanwezig, andere met meerdere. De keuze is reuze!

WIJNEN
Van Pinot Grigio, Verdejo en Barrel Aged Chardonnay tot Gruner Veltliner, Pinot Noir, Rose en Cava. Maar ook hebben we een mooie 0,0% Prosecco verkrijgbaar op TAPT Festival.

HARD SELTZER, FRIS & 0,0%
Naast Hard Seltzer en alle andere alcoholische versnaperingen wordt het aanbod daarnaast ook steeds interessanter. Denk aan diverse frisdranken, SOOF Sparkling, (TAPT)water en een brede selectie van alcoholarme en 0,0% bier- en prosecco varianten.

ETEN
Van Mexicaans tot Pizza en van Burgers, Loaded Fries tot Snacks en Borrelplanken.

Vraag naar de Vega opties, die zijn er genoeg.

SPELEN
Haal een tafelspelletje bij de 999 Games spellen desk, speel een potje Jeu de Boules, Mega Jenga, ouderwets Sjoelen of BeerPong!

DANSEN

Dit doe je op een mix van hitjes, disco, funk, house, urban en classics. Voor ieder wat wils! En in de Silent Disco kun je je hart op met 2 kanalen Guilty Pleasures! Ordinair en vals meezingen gegarandeerd 🙂

Wijzigingen en laatste info

Mochten er zich wijzigingen voordoen tbv. een specifiek TAPT festival, dan vind je hier alle laatste info betreffende eventuele wijzigingen, maar ook op de betreffende evenementen pagina’s. Daarnaast zullen we indien nodig en mogelijk iedereen met een ticket daarover ook zo goed mogelijk op de hoogte brengen via email. Ook zullen we noodzakelijke info delen in het betreffende Facebook Event.

Wanneer vindt TAPT Festival plaats?

Vrijdag 21 Juni 2024 van 17:00 tot 23:30 uur
Zaterdag 22 Juni 2024 van 13:00 tot 23:30 uur

Waar vindt TAPT Festival plaats?

De editie in Alkmaar vindt plaats op het evenemententerrein aan de Olympiaweg.

Waar is de ingang van TAPT Festival?

Je komt enkel via de hoofdingang van het evenemententerrein aan de Olympiaweg. Volg vervolgens de borden; ‘Entree’

Hoe kan ik kaartjes kopen voor TAPT Festival?

Tickets voor TAPT Festival koop je in onze ticketshop. Elke editie heeft een eigen ticketshop. Bovenaan deze pagina vind je de button naar de juiste ticketshop van deze betreffende editie.

Moet ik mijn tickets uitprinten?

Nee, dit hoeft niet. Sterker nog, als je een smartphone hebt scannen we hem het liefste op je telefoon. Wel zo duurzaam.

Zijn er beperkingen op het aantal kaartjes dat ik kan kopen voor TAPT Festival?

Je kunt zoveel tickets kopen als je nodig hebt. Per bestelling kun je echter wel een maximum van 20 tickets selecteren. Heb je meer dan 20 tickets nodig, dan dien je de bestelling een aantal keer te herhalen.

Wat is inbegrepen in de prijs van een kaartje voor TAPT Festival?

Bij aankoop van een ticket ontvang je bij binnenkomst van het festivalterrein een TAPT Festival Eco Cup. Dit is jouw eigen Cup voor tijdens het festival, hou hem dus bij je gedurende de dag. Neem hem mee naar huis als leuk aandenken of lever hem bij vertrek in bij de uitgang. Wij recyclen hem in dat geval weer, wel zo duurzaam.

Zijn er speciale kortingen beschikbaar voor groepen bij TAPT Festival?

Voor groepen vanaf 5 personen bieden we groepstickets aan met 10% korting. Deze koop je in de ticketshop. Je ontvangt allemaal losse tickets, op deze manier kun je dus allemaal apart naar binnen wanneer je wilt.

Hoeveel verschillende soorten bier zijn er beschikbaar op TAPT Festival?

Wij schenken +/- 60 bieren van de tap in onze barren en verder is er een groot assortiment bieren beschikbaar in onze BlikBar.

Zijn er ook andere drankjes dan bier verkrijgbaar op TAPT Festival?

Absoluut. Er is een wijnbar aanwezig met een breed aanbod aan mooie wijnen, we schenken een aantal Cocktails en Hard Seltzers.

Zijn er ook niet-alcoholische drankjes beschikbaar op TAPT Festival?

Jazeker! En naast een aantal non-alcoholische bieren hebben wij ook alcoholarme bieren met een alcoholpercentage van 0,2% tot 0,5%. Verder schenken we diverse frisdranken en water.

Wat voor eetmogelijkheden zijn er op TAPT Festival?

Van Mexicaans tot Pizza en van Burgers tot (Loaded) Fries.

Waar kan ik in de buurt van TAPT Festival mijn auto parkeren?

Wij raden het af om naar TAPT Festival te komen met de auto, dus doe dit alleen als het niet anders kan. Er zijn weinig parkeergelegenheden rondom het evenemententerrein. #dontdrinkanddrive

Waar kan ik mijn fiets neerzetten bij TAPT Festival?

In de daarvoor bestemde fietsenstalling vóór de entree van het festival.

Hoe is de toegankelijkheid van TAPT Festival?

We doen ons uiterste best om alle edities van TAPT Festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toegankelijkheid van rolstoelen op het terrein, het plaatsen van mindervalide toiletten en de mogelijkheid om minder valide mensen te begeleiden op het evenemententerrein. We zijn ons ervan bewust dat dit slechts een paar toepassingen zijn en dat daar wellicht niet iedereen mee geholpen is. Laat het ons daarom weten als je hier vragen over hebt. Of er bijvoorbeeld in een specifiek geval iets geregeld kan worden. Of heb je vragen over de toegankelijkheid van een specifieke editie van TAPT Festival?

In beide gevallen, laat ons weten via toegankelijkheid@taptfestival.nl

Zijn er openbaar vervoer opties beschikbaar naar TAPT Festival?

Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om met het OV van en naar TAPT Festival te reizen. Raadpleeg 9292 OV en NS voor de laatste informatie.

Zijn er kluisjes beschikbaar voor mijn spullen tijdens TAPT Festival?

Jazeker, dit kan je direct bij de entree regelen. Deel de kluisjes met je vrienden, dan zijn er meer dan genoeg.

Is er een rookverbod op TAPT Festival?

Er geldt geen rookverbod op TAPT Festival, maar onder de tenten mag niet gerookt worden.

Wat moet ik doen als ik mijn kaartje voor TAPT Festival kwijtraak?

Geen stress… ga naar www.eventix.nl/search en vul hier je gegevens in om je tickets nogmaals of alsnog te ontvangen.

Kan ik mijn kaartje voor TAPT Festival retourneren of ruilen als ik niet in staat ben om het bij te wonen?

We hebben geen ticket refund of wissel policy. Maar mocht je verhinderd zijn en/of je ticket(s) willen verkopen, raden we aan om hiervoor enkel TicketSwap te gebruiken. TicketSwap is onze officiële Ticket Resale Partner, dus alle transacties zijn 100% legaal en veilig.

Kan ik tussentijds het terrein af?

Nee, dit is in de meeste gevallen niet toegestaan.

Wat mag ik meenemen naar TAPT Festival?

Wij raden je aan om in ieder geval je ID en Toegangsbewijs mee te nemen. Verdere informatie qua wat je wel en niet mee mag nemen vind in ons huisreglement, zie HIER.