Festival met Pinksteren, let’s go!

Wanneer Pasen voorbij is, is het alweer tijd voor Pinksteren. De dagen gaan als een trein en voor je het weet, heb je weer een heerlijk lang weekend. Het eerste waar we aan denken bij zo’n lang Pinksterweekend, is uitslapen, groot gelijk en dat moet je ook zeker doen. Als je ons maar belooft dat je niet te lang in je bed blijft liggen. Hartstikke zonde en nergens voor nodig, want het Pinksterweekend heeft zoveel leuks te bieden. Wat dacht je van een leuk festival met Pinksteren.

Wat is Pinksteren ook alweer?

Laten wij even bij het begin, beginnen. Wat is Pinksteren (ook alweer)? Heb je nu flashbacks naar de urenlange geschiedenislessen toen je op de middelbare school zat? Goedzo! Want wij gaan je even een cultureel opfrissertje geven! Pinksteren is een belangrijk Christelijk feest dat wordt gevierd op de zevende zondag na Pasen. Het herdenkt de neerdaling van de Heilige Geest op de apostelen en is een betekenisvolle gebeurtenis op de christelijke kalender. Maar eerlijk is eerlijk: voor de meeste mensen onder ons is het vooral één groot feest, omdat we een lang weekend hebben en daarom extra veel leuke dingen kunnen doen!

Festivals met Pinksteren: dit is er te doen

In het Pinksterweekend is er genoeg te beleven en te doen. Zo kun je lekker rondstruinen op braderieën of de rommelmarkten, een heerlijke workshop volgen, of, een nog veel beter optie, ga helemaal uit je dak bij een van de gezellige festivals. Het aanbod aan festivals met Pinksteren is groot. In heel Nederland is er wel een festivalletje te beleven, van foodtruck festivals, naar dance/ muziek festivals. Voor ieder wat wils. De beste festivals, zijn de festivals waar je laagdrempelig lekker kunt genieten van een hapje, drankje, muziekje en waar iedereen welkom is. Je voelt ‘em al aankomen, waar anders kun je dat het beste doen dan bij het TAPT-Festival.

TAPT-Festival met Pinksteren

TAPT Festival is een verbazing-weekend leuk feestje, vol met bekende brouwerijen, wijn & seltzers, foodtrucks, DJ & silent disco, spelletjes, ‍voor jou, je vrienden, voor iedereen! Het is een bierfestival in een nieuw jasje, maar ook voor mensen die niet zo gek zijn op bier en die liever een wijntje of frisje drinken, is het een heerlijk gezellig samenzijn op dit festival. Het festival reist heel Nederland rond en wordt in 2024 op verschillende  locaties georganiseerd, zo is er altijd een TAPT Festival in de buurt.

Festivallen met je vrienden

Wat is er nu leuker dan festivallen met je vrienden. Denk je eens in: lange tafels, meters bier en elkaar lekker inmaken met Mega Jenga of 30 seconds. Het is het perfecte festival om met grote vriendengroepen naartoe te gaan en lekker veel verschillende rondjes te halen. Voor de avontuurlijke bierliefhebber, hebben we speciale bierroutes. Wanneer je de route volgt, weet je zeker dat je verschillende soorten craft beers proeft van kleinere brouwerijen. Lekker he, weer eens wat anders dan je oude vertrouwde pilsje. Wil je de sfeer alvast proeven, check dan nu de foto’s en kom alvast in de stemming. 

Proost op de Pinksterpintjes

Dus waar wacht je nog op, nodig je vrienden uit, zet het in de agenda en check onze festivals om te zien waar we het TAPT-Festival is met Pinksteren. Wij zeggen alvast “Proost op de Pinksterpintjes en het gelach dat net zo vrij vloeit als het bier!”

Liefs, team TAPT ❤️