Iemand een festival cadeau doen? Geef een ticket voor het leukste borrelfestijn van Nederland!

Niet alleen op verjaardagen sla jij je slag met een ticket voor het TAPT Festival als cadeau, maar ook tijdens de Feestdagen, een jubileum, of als een verrassing voor je date-night. Daarnaast is het ideaal als afscheidscadeau, een bedrijfsgeschenk, in je kerstpakket of gewoon zomaar. Of vier juist je eigen verjaardag of mijlpaal op het TAPT Festival; wees als Oprah.. iedereen een festivalticket cadeau!

Wat kan je allemaal verwachten bij TAPT Festival als cadeau?

TAPT Festival is van origine een bierfestival, maar dat is het allang niet meer. Het is een festival waar mensen samen komen om het leven of in dit geval, een verjaardag of een andere mijlpaal, te vieren in een ongedwongen omgeving. Iedereen is welkom, ook zeker als de ontvanger van dit festival cadeau geen bierkenner is.

Natuurlijk gaat het niet om het ticket, maar geef je een ervaring als je een festival cadeau doet. Een dag vol plezier, dus vergeet jezelf ook niet uit te nodigen. 😉 

Een dag op het TAPT Festival

Jullie starten de dag rustig in de lekkere loungestoelen met een kop koffie. Je ziet de blije gezichten langzaam binnenkomen, en hé – ergens is het 5 uur – dus het is tijd voor een biertje. Op TAPT Festival werken we met diverse geweldige bierbrouwers, dus proeven maar! Zin in iets anders? Geen probleem, het is jouw festival, jouw cadeau; er zijn ook verrassende frisjes, seltzers of mooie wijnen bij de uitgebreide wijnbar. Wat je ook kiest, dit nuttig je natuurlijk uit je eigen TAPT glas. Een fijne add-on van dit cadeau.

Daag je gezelschap uit voor een spelletje

Elk jaar zijn er heel veel spelletjes uit te proberen op het TAPT Festival: van mega jenga of corn hole tot jeu-de-boule. Het is tijd om de hersenen te laten kraken of de spierballen in te zetten en na het eerste drankje, of twee, ben je moedig genoeg om je festivalgeno(o)t(en) uit te dagen voor een spelletje. Het mag dan wel zijn- of haar cadeau zijn, maar verliezen ga je natuurlijk niet!

Op naar de foodtrucks en een klein dansje

Hiervan hebben jullie natuurlijk wel honger gekregen. Hamburger, salade-tje of kan-niet-missen-patatje? Laat het je smaken. Even uitbuiken doen jullie met een potje beerpong, waarna de silent disco jullie roept. 

Naast de silent disco zijn er veel verschillende muziekoptredens. Wat doe jij liever tijdens dit festival: lekker meezingen met Nederlandse klassiekers of swingen op bekende tunes. Kunnen jullie niet kiezen? Geen probleem! Daarom geef je TAPT Festival cadeau, op dit festival kan het namelijk allebei! 🙂 

Lang nagenieten van dit leuke festival-cadeau?

Na zo’n hele dag plezier en vertier, kun je ook de volgende dag dit gave cadeau niet uit je hoofd zetten (boink-boink, grapje), maar je weet wat ze zeggen: we sparen geen centen, maar momenten! 

Het festival reist heel Nederland rond en wordt in 2024 op heel veel locaties georganiseerd, dus er is altijd een TAPT Festival in de buurt van de jarige. Tickets koop je via onze eigen ticketshop op www.taptfestival.nl. Zodra de tickets beschikbaar zijn kies je het Festival wat je cadeau wilt doen en there you go! Mocht een Festival uitverkocht zijn, check dan Ticketswap voor tickets.

We zien je op een van de TAPT Festivals met de jarige-job en andere feestvierder(s),

Liefs, team TAPT ❤️