Bier en Ballen: TAPT en Mooie Boules openen samen het festival seizoen met een jeu-de-boules toernooi!

AMSTERDAM – Wie een keer op het TAPT Festival is geweest, denkt gelijk aan heel veel bier, lekkere hapjes, urenlang tafelen en uitbundig dansen. Laat dit nou net zijn wat bij Mooie Boules ook héél goed kan. De twee partijen zoeken dit jaar elkaars kracht op en organiseren samen het ‘Grote Mooie Boules minitoernooi’ op het TAPT Festival in Amsterdam Oost. Op 14 mei kunnen teams van twee in een klassieke doublet opstelling tegen elkaar strijden op de Jaap Eden Baan

TAPT onderscheidt zich als bierfestival enorm van het stereotype. In tegenstelling tot andere bierfestivals, is enige kennis van speciaal bieren geen vereiste om te genieten. “Een frisse versie van het bierfestival, waar niks moet en (bijna) alles mag!” Op het festival wordt podium gegeven aan maar liefst 14 brouwerijen, waaronder namen als Brouwerij ’t IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen. Ook wordt er gezorgd voor een groot aanbod aan lekker eten en kunnen bezoekers hunzelf vermaken met activiteiten als een niet zo silent disco, een fanatieke beer bingo en vanaf dit jaar: een potje jeu-de-boules!

Het ‘Grote Mooie Boules minitoernooi’ zal plaatsvinden op de zesde editie van het TAPT Festival in Amsterdam Oost, op zaterdag 14 mei. Deelnemers kunnen zich opgeven in teams van twee en krijgen zelfs gratis toegang tot het festival. Ook kunnen ze toeschouwers uitnodigen met een vriendenkorting, die hen kunnen aanmoedigen onder het genot van een lekker biertje. Er wordt niet alleen gestreden voor de gezelligheid, want voor het winnende team ligt er een unieke prijs klaar. Tickets voor het TAPT Festival in Amsterdam Oost zijn te krijgen via de volgende link: https://taptfestival.nl/festival/tapt-festival-amsterdam-oost-2022/.

Mooie Boules kenmerkt zich als een jeu de boulesbaan en foodhal inéén en is onder andere gevestigd in Amsterdam Oost: www.mooieboules.nl/amsterdam.