Bierroute 4 – Liquid Dessert

Hou je van zwarte koffie, pure chocolade, andere geroosterde smaken en vooral toetjes? Weet je niet zeker of je van donker/zoet bier houdt of juist wel? Ga dan sowieso voor deze route en laat je verrassen!

1. ROCK CITY – SMULBOCK
Stout – 9,0% – €6,15
Voor de zoetekauw hebben we onze zachte romige Rocky Road style SmulBock meegenomen. Gebrouwen met gecarameliseerde pecannoten, marshmallows, cacao nibs en vanille. Als een toetje zo lekker!

2. BIG BELLY – AETHELSTAN NITRO
Imperial Porter – 10% – €5,00
Terwijl hij op zoek was naar de perfecte bieringrediënten, stuitte Æthelstan op een regio genaamd “Schotland”. Hun koning, Constatine, was niet bereid hun geheimen te delen. Dit deed Æthelstan besluiten hun koninkrijk te veroveren, waardoor hij de eerste koning van Engeland werd. Snap je?

3. ELEVEN – MET JAN NAAR DE MAAN
Imperial Stout – 11% – €4,10
Diepdonker, rijk van smaak. Karamel en mokka maken een gebalanceerde combinatie van zoet en bitter. Een stevige afdronk met vleugjes van drop en salmiak zorgt voor een intense smaakbeleving

4. BROUWERIJ BLIKSEM – GROM BRAVEHAERT
Russian Imperial Stout – 13% – €6,50
Grom is Russisch voor donder. Het beste van toepassing op dit bier. Een stevig, dik en zwaar bier met veel chocolade, gebrande, mout en drop. Eentje om het rustig aan te doen en van elke slok te genieten.

Share:
© 2023 TAPT Festival All Rights Reserved