Happy Face Beers

Er waren eens vier bierliefhebbers die samen een biertje gingen brouwen, zo simpel kan iets beginnen. Tijdens het brouwen ontstonden wilde plannen, zelfs enkele goede ideeën en er begon zowaar een sprankje ambitie te ontstaan. “Wij zouden toch wel in staat moeten zijn om een fatsoenlijk biertje te brouwen?” was de gedachte en de rest is geschiedenis……

Dit heeft geleid tot de oprichting van HappyFace Beers met als doel om bier te brouwen in de geest van de klassieke stijlen. Verwacht dus geen uitzinnige viermaal gelagerde kriekbieren met een rum finish van ons, maar reken op een frisse Tripel, een verwarmende Dubbel, een Bock voor de herfstavonden, een IPA voor op het terras en een Stout omdat een mens ook wel eens iets anders lust dan koffie.

Na vele testbatches met de diverse bieren zag op 10 januari 2017 het eerste biertje (de Tripel) officieel het levenslicht waarna de andere bieren een voor een worden toegevoegd aan de range.

Hiermee is een middagje brouwen in een achtertuin uitgegroeid tot een echt biermerk waar de makers druk mee bezig zijn, overigens zonder te vergeten er ook plezier aan te beleven!
We hopen dat HappyFace bier in de ogen van de bierliefhebbers een waardevolle toevoeging is aan het Nederlandse bier aanbod.

 

© 2023 TAPT Festival All Rights Reserved