Oost TAPT Festival ’20

zaterdag 16 mei 2020
13:00
Radioweg 64, Amsterdam
Jaap Eden Baan
Oost TAPT Festival ’20

UPDATE – GEANNULEERD:

Lieve mensen,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat alle evenementen tot 1 september van dit jaar geannuleerd zijn door de maatregelen van het kabinet omtrent COVID-19.

We keken er enorm naar uit om samen met jullie het festival seizoen te openen en de vijfde verjaardag van Oost TAPT Festival te vieren! Helaas moeten we deze verjaardag nog even uitstellen zoals jullie zullen begrijpen. Ook wij vinden dit enorm jammer maar tegelijkertijd hoeven we ook niet te vertellen dat dit een hele logische keus is waar wij als organisatie volledig achter staan.

Hoe gek het ook is.. We beginnen met z’n allen langzamerhand al een beetje te wennen aan dit nieuwe bestaan. Laten we daarom vooral nu verstandig zijn, veilig blijven en goed voor elkaar zorgen, zodat we straks weer met z’n allen het leven dubbelop kunnen vieren!!

Wij hopen jullie daarom volgend jaar weer te zien tijdens Oost TAPT Festival 2021 en laten we er dan een te gekke editie van maken met elkaar. Iets om naar uit te kijken wat ons betreft!

De gekochte tickets zijn automatisch geldig voor volgend jaar en we hopen dat hier zoveel mogelijk gebruik van gemaakt wordt. Dit zou ons enorm helpen om door te gaan met wat we doen en volgend jaar Oost TAPT weer en alsnog te kunnen organiseren voor jullie. Maar uiteraard bieden we ook een refund mogelijkheid aan. Alle ticketkopers hebben hier inmiddels bericht over gehad.

Bedankt voor het vertrouwen en het geduld.

Blijf veilig en gezond.
Volgende zomer is van ons allemaal, laten we dat vooral niet vergeten.

Liefs ❤️
Team TAPT

Share:
';
© 2023 TAPT Festival All Rights Reserved