Leiden TAPT Festival ’20

zaterdag 12 september 2020
13:00
Besjeslaan, Leiden
Park Matilo
Leiden TAPT Festival ’20

UPDATE: Leiden TAPT is Geannuleerd!
Alle ticketkopers hebben een mail ontvangen hierover.

Lieve mensen,

We hoeven niemand te vertellen wat een ontzettend gekke zomer dit tot zover is! We keken zo ontzettend uit naar de zomer, om Leiden kennis te laten maken met TAPT en samen te proosten op het leven! Nu we langzaam weer wat licht aan het eind van de coronatunnel zien, voelt het gelukkig steeds meer alsnog we ons mooie leventje langzaam terugkrijgen en daarmee wellicht ook weer wat leuke evenementen.

In samenspraak met de gemeente hebben we in eerste instantie een optie gekregen op een nieuwe datum in september. Nu er meer bekend is over de ontwikkeling van het virus en de daarbij horende evenementen agenda, is er vanuit de gemeente besloten geen definitief akkoord te geven op verplaatste evenementen. Mede om de huidige agenda/evenementen in oa. september en oktober niet in de weg te zitten.

We respecteren dit besluit van de gemeente en dus zijn we genoodzaakt de eerste editie van Leiden TAPT Festival – die verplaats was naar 12 september, alsnog te annuleren.
Kortom, Leiden TAPT Festival gaat dit jaar niet door.

Maar volgend jaar zijn we gewoon weer terug en stellen we voor om alsnog samen op het leven te proosten en de zomer dubbel en dwars te vieren. En laten we hopen dat alles dan weer lekker normaal is en we de zomer van 2020 snel achter ons kunnen laten!

Tickets gekocht?
De gekochte tickets zijn automatisch geldig voor volgend jaar. We zouden het echt heel erg waarderen als je voor deze optie kiest, op deze manier zijn we namelijk in staat volgend jaar alsnog een te gekke editie van Leiden TAPT Festival neer te zetten. Maar uiteraard begrijpen we ook dat het voor veel mensen geen makkelijke periode is. Daarom bieden we ook een refund mogelijkheid aan, alle ticketkopers ontvangen een mail met de vervolgstappen daarvoor.

Bedankt voor het vertrouwen en het geduld.

Blijf veilig en gezond.
Volgende zomer is van ons allemaal, laten we dat vooral niet vergeten.

Liefs ❤️
Team TAPT

Share:
';
© 2023 TAPT Festival All Rights Reserved